BESTILLING AV PAKKER ER SNART TILGJENGELIG!

VEILEDNING VIA APP

 

Personlig trening kan foregå online, via app. Velg et av de ferdige programmene, eller få satt opp et skreddersydd program for din målsetting. Programmet er detaljert beskrevet og kan endres underveis dersom behovet oppstår. Alle øvelser beskrives med video, slik at du aldri er i tvil hvordan de skal utføres. 


Kursene Lett(ere) og Sterk(ere) tilbys også via app. Når du starter et kurs, vil du regelmessig få tilgang til foredrag og oppgaver via video. Alt innhold er det samme som ved stedlig kurs, men materialet er delt opp i kortere snutter og når du får tilgang til en video, kan du se den når det passer deg. Vi foretar en oppstartssamtale stedlig (på treningsstudioet) eller via telefon/video. Deretter får du ukentlig oppfølging og tilbakemelding på trening og kosthold som loggføres, samt at veileder er tilgjengelig for spørsmål direkte via appens chat-funksjon (unntatt helligdager). 


SLIK STARTER DU OPP MED PERSONLIG TRENING OG KURS VIA APP


  • Trykk deg inn på Packages og finn fram til ditt kjøp. 

  • Registrer deg og legg inn betalingsinformasjon (sikker betaling via Stripe). 

  • Du får nå tilgang til kjøpt materiale. For treningsprogrammer og kurs kan du bli bedt om å velge startdato. Man velger som oftest førstkommende mandag. Når programmet starter opp, vil du etterhvert få tilgang til materialet og treningsøktene. 

  • Kostplaner sendes direkte i appen og loggføres der. For å skanne norske matvarers strekkode til å loggføre matinntak, brukes MyFitnessPal. Denne integreres til vår app og synkroniserer loggføringen. 

  • For kurs, personlig trening og kostholdsveiledning: Etter registrering bestiller du oppstartssamtale ved å følge linken under. Du vil motta epost med link til samtalen når den er lagt inn.


NB: Merk at ved registrering kommer det opp et skjema på engelsk. Velg "No" hele veien ned og trykk videre til norsk skjema som fylles ut. 

ANDRE TJENESTER

Copyright © Med enerett